Je bekijkt nu Kamers met Aandacht – Actie Geef Thuis

Kamers met Aandacht – Actie Geef Thuis

Ik ben Marjolein Buurman, coördinator stichting Kamers met Aandacht.

U kent vast het TV programma van KRO-NCRV The Passion 2022, dat op Witte Donderdag 14 april wordt uitgezonden. Het thema van The Passion 2022 is Geef Thuis. Zie www.geefthuis.nl

Kamers met Aandacht is één van de projecten die worden ondersteund door de (mede-)organisator van The Passion 2022: Kansfonds. In Lekstroom zoekt Kamers met Aandacht hospita’s voor kwetsbare jongeren tussen 18-23 jaar, die een steuntje in de rug nodig hebben op weg naar zelfstandigheid.

In de weken vóór en na The Passion besteedt Kamers met Aandacht extra aandacht aan het werven van verhuurders, die thuisgeven aan jongeren. Kamers met Aandacht biedt extra informatie- en voorlichtingsbijeenkomsten. 

Ik hoor graag van U. Stuur Marjolein een bericht.

Zie ook het eerdere bericht over Kamers met Aandacht.

Marjolein