Kinderdagcentrum de Weteringhoek bedankt Caritas

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws

Caritas werkgroep Schalkwijk heeft met een bijdrage aan het Kinderdagcentrum de Weteringhoek in Houten hun Kamp in oktober mede mogelijk gemaakt.

Op kinderdagcentrum De Weteringhoek komen kinderen met een ontwikkelingsachterstand of een beperking. De dagbesteding sluit aan bij de praktische en sociale vaardigheden van het kind. Passende communicatie staat hierbij centraal. Door regelmaat, structuur en intensieve begeleiding ontwikkelen kinderen zich. Ieder in zijn eigen tempo en naar zijn eigen mogelijkheden. De kinderen leren zo zelfstandig mogelijk te zijn. Kinderen zijn bij kinderdagcentrum De Weteringhoek naast dagbesteding ook welkom voor:

  • Buitenschoolse opvang (BSO)
  • Vakantiedagopvang