Je bekijkt nu Afscheid Harry van Raaij

Afscheid Harry van Raaij

We hebben afscheid genomen van Harry van Raaij als bestuurslid van de PCIPJ23.

Harry is 8 jaar bestuurslid geweest. Daarvoor was hij ook nog vanaf 2001 lid van de werkgroep Wijk bij Duurstede. Kortom Harry kent de ins en outs van het werk van de Caritas. In het bestuur hield Harry zich voornamelijk bezig met de grondbezittingen van de PCI. Hij onderhield de contacten met de pachters en was betrokken bij de verkoop van bv de grond voor de Geer III.

We zullen de expertise van Harry missen maar weten ook dat we altijd nog een beroep op hem kunnen doen. En daarnaast zijn betrokkenheid, enthousiasme en collegialiteit bij het werk van de PCI.

Tijdens een etentje met het bestuur konden we na de Coronatijd eindelijk formeel afscheid nemen. Voorzitter Theo Pouw richtte het woord (met enkele anekdotes) tot Harry en bedankte hem voor alles wat hij heeft gedaan voor de PCI. Als dank was er een grote bos bloemen en een beeldje als aandenken.