Diaconaal weekend 2019

Diaconaal weekend 2019

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Archief

Op 29 en 30 juni is er weer ons parochie-brede diaconale weekeinde.

Dit jaar gaat onze aandacht uit naar speelgoed voor de Barrage in Werkhoven.
De Barrage is een zorginstelling onder de rook van Werkhoven.

De zorg is gericht op kinderen en (jong)volwassenen die in hun ontwikkeling vastlopen. Zij biedt een veilige en warme basis, gericht op stabiliteit en ontwikkeling binnen een huiselijk leefklimaat. In de Barrage wonen (al of niet tijdelijk) kinderen met een achterstand of een verstandelijke beperking. Ook biedt de Barrage dagbesteding, dagopvang en logeeropvang. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van De Barrage

In het diaconaal weekeinde zijn de collectes vanuit onze vieringen bestemd voor dit goede doel. De Parochiële Caritas Instelling zal de opbrengst verdubbelen. Niet alleen met geld willen wij de Barrage ondersteunen. We roepen al onze parochianen op om ook op een andere wijze mee te leven. Dit kan door het doneren van buitenspeelgoed  (denk aan hoepels, ballen, springtouwen, badmintonspullen etc.). We maken de kinderen ook blij met legpuzzels van niet meer dan 250 stukjes (graag alleen complete puzzels) en gezelschapsspellen (ook compleet).

U kunt deze spullen inleveren in het weekeind van 29 en 30 juni voor de viering in uw geloofsgemeenschap. In sommige geloofsgemeenschappen kan dit al eerder. 

Lilian Weijman (p.w)